boreel deventer sushi

Openingstijden Kidsfun, maandag gesloten (m.u.v.
Prijzen, toegang gasten restaurant: gratis, bezoekers Kidsfun: 3,50 (ouders/begeleiders gratis korting op je rekening!
Dagelijks, dagelijks, wekelijks, sluit je gratis aan en ontdek YuMe Sushi Grill Deventer voor een onverslaanbare prijs.
Sluit je gratis aan en ontdek YuMe Sushi Grill Deventer voor een onverslaanbare prijs.Na 17:00 en 16:00 uur op zondag is Kidsfun alleen toegankelijk voor gasten van het restaurant.Welkom op de website van YuMe Sushi Grill.Prijs: 7,50 per kind (minimaal 5 kinderen).Hoe het precies in zijn prostitutie curacao werk gaat vindt u in onze menukaart of een van onze gastvrouwen in ons restaurant leggen het u graag uit.Hier zijn heel veel.Voor maar 12,50 heeft u een complete lunch.Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken, maken onze koks de heerlijkste sushi voor u klaar.
Perfect om even bij te komen na een dag hard werken, dag gewinkeld te hebben of natuurlijk voorafgaand aan een avondje uit.
1 bon per keer en niet in combinatie met andere acties en op feestdagen).
Kerst: 25 en 26 december is de kidsfun alleen geopend voor gasten van het restaurant.
Ook voor diverse vlees- en visgerechten kunt u bij ons terecht, zo hebben wij verrassende grill-, wok- en frituurgerechten voor u op de kaart staan.
Bento box, een bento-box is de Japanse variant van wat wij kennen als een broodtrommel of lunchbox.
Feestdagen dinsdag, donderdag, vrijdag: 15:00 17:00.
Begint u al langzaam weg te dromen?U kunt dit aanvullen met verschillende soorten soep, rijst, nasi, groente en nog veel meer!Klik hier voor een sfeerimpressie.Sushi by Me serveert 4 verschillende bento-boxen!Menukaart, ons uitgebreide menu bestaat uit vers bereide sushi, gebakken/gegrilde vis-, kip- en vleesgerechten.Kinderfeestjes, het KidsFun kinderfeestje bestaat uit: - vrij spelen - glaasje ranja - patat en fingerfood (kipnuggets, frikadelletjes,.d.).Bij binnenkomst werd verteld dat de locatie en inrichting beter was dan in Apeldoorn, dat klopt, maar daar is ook alles mee gezegd.
Van Nigiri tot Maki, van Gunkan tot Temaki en om over onze heerlijke soepen, salades en gegrilde gerechten nog maar te zwijgen!

[L_RANDNUM-10-999]